Klikni dve svoji (zeleni) uri v istem oddelku — menjava se označi modro (neshranjeno). Naredi vse menjave, nato spodaj klikni Shrani.
moja ura moja neshranjena menjava SHRANJENA SPREMEMBA (vidijo vsi) delitev z drugim učiteljem drugi
moja ura moja neshranjena menjava SHRANJENA SPREMEMBA (vidijo vsi) delitev z drugim učiteljem drugi
Dnevnik shranjenih sprememb (vsi učitelji)